Tässä on edellisestä taas ehtinyt hieman aikaa vierähtää vaikka kuvat onkin projektista ollut jo pidemmän aikaa valmiina odottamassa. Nyt kumminkin on aika potkia tekstiäkin koneelle.

Revo II on päässyt vaiheeseen jossa uusia osia vihdoinkin ruuvataan kiinni autoon eikä aina vain siitä pois. Tarkoitus on asentaa autoon Tekno RC:n akkuteline (TKR4001), Hobbypron moottoripukki (H414) sekä muovailla styreenistä kiinnitysalusta Nopeudensäätimelle ja Vastaanottimelle.  Ohjausservon ja nopeudensäätimen kavalsin edellis käsänä käytössä olleesta 1:8 sähkökrossista.

Ohjausservona aion käyttää Highest DT750, jarruservona muovirunkoista Highest DT450  ja Hobbywing SCT-Pro Nopeudensäädintä. Moottoriksi saapui kiinanmaalta 36xx-sarjan pitkäkannuinen moottori johon liitän Tekno RC:n kytkimen (TKR40010X), kuten ensimmäisessäkin Revossa. Koriksi tulee  Pro-Line Ford F150 (3468-00). Näillä eväillä olisi tarkoitus saada auto jollakin tavalla liikkumaan.

Mutta asiaan.
Aloitin asentamalla akkutelineen, joka tulee Revon polttoainetankin tilalle ja tankin kiinnitysreikiin. Akkutelineestä puuttuu tarranauhat, joten sellaiset täytyy vielä jostakin metsästää. Ainoa häiritse vätekijä on taaemman akkuremmin sijainti juuri kiinnitysruuvin kohdalla eli jonkin näköinen nauhan vandalisointi on edessä.

Tämän jälkeen kasailin moottoripukin. Tällä kertaa käytin suosiolla 36mm halkaisijaista moottoria, jotta sain sen sopimaan ilman prikkavirityksiä paikalleen pukkiin.

Sitten vuorossa oli servojen asentaminen paikoilleen odottelemaan servovarsia ja lisäosia jarruvivustoon.

RevoII-servot

Sitten muovasin styreenistä nopeudensäätimelle ja vastaanottimelle asennuspaikat. Styreenistä on helppo veitsen ja lämmön avulla muovata tällaisia simppeleitä tasoja nopeastikin.  Vastaanottimen levyä nostin holkeilla rungosta hieman ylöspäin kiinnityksen helpottamiseksi.

Tämän jälkeen edessä oli sähköjen sovittelua paikoilleen ja uusien johtojen miettimistä.

revoII-sähkötkii

Vielä on hieman tekemistä edessä ennen kuin auto saadaan testiajolle.

– Ohjauksen servovarsi
– Jarruvivusto ja servovarsi
– Sähköjohdot ja juotostyöt
– Kytkinkellon kasaaminen ja asennus
– Korin maalaaminen (teemasta ei vielä minkäänlaista tietoa)
– Renkaiden liimaus

Näistä lisää kun saadaan kuvat koneelle ja hieman editoitua niitä..