Kuten jokainen projekti niin tämäkin aloitetaan purkamalla. Ensimmäisenä puran alkuperäiset sähkökomponentit pois. Ostin auton tarkoituksella hiilisähköversiona, koska haluan joka tapauksessa ajaa Hobbywing sähköillä kuten tähänkin asti niin harjattomista sähköistä olisin maksanut vain ylimääräistä.

20180113_213146

Purkaessani sain huomata ettei ainakaan ruuveja ole säästelty. Moottorin irroitusta varten sai purkaa kaiken irti keskeltä ennen, kuin moottori oli kädessä. Lopputuloksena pöydällä oli iiiso kasa ruuveja (oletin että korkentaan muutama), kun nopeasti piti vain irroittaa kamat myyntiin.

20180113_213325

Samalla kun pääsi pyörittelemään voimansiirtoa vapaana niin etudiffin shimmakset ainakin täytyy tarkistaa ja samalla myös servosaver liimata. Ohjauspalojen puukotus on myös todennäköisesti edessä jotta saadaan hieman lisää kääntyvyyttä.

Mutta kasataan tuo Revo II tähän väliin ensin. Tätä Lainsuojatonta varten on vielä sähkökomponentit hieman avoinna niin ehtii nekin tilailla. Eli en vielä tiedä että ajetaanko kovaa vai hiljaa…

To be continued…