Garagessa on tovin ollut hieman hiljaisempaa, mutta perjantain ajoihin valmistautuminen etenee kumminkin. Hiljaksiin ihmetellessä, lainatessa osia, käyttämällä eri merkkisiä osia toiseen autoon, arvaamalla, tunteella (kiroilemalla) ja taidolla (tuurilla) saatetaan tästäkin projektista selvitä.

Drifteri saa odotella kesää, joten se ei tarvitse sähkölaitteita. Siitä joutaa kiinamoottori, Hobbywing Xerun nopeudensäädin ja Highestin servo lainaan tähän projektiin.

TeamC osakasasta löytyi vielä priimakuntoinen ratasdiffi, joka pääsee nyt käyttöön. Toki sovituskuvassa on uusi kuori vain mallina.. Ennen tuon käytettävän yksilön käyttöönottoa edessä on perusteellinen pesu sihtipurkissa OKS Cleanerillä. Sekä kasaus ja tiivisteiden vaihto.

Toisin sanoen tarkoitus olisi saatta uteliaisuudesta ajoon jo tovi sitten hankkimani AE B5M takavetoinen buggy. Auto on kunnoltaan hyvä, joten tehtävää ei ole kuin pienet tarkistelut ja sähköjen istutus. Jos auto paljastuu hauskaksi laitteeksi niin kori täytyy ostaa, mutta ajetaan nyt lainakorilla alkuun.

Uteliaisuus on taas tuo turmiollinen vaiva joka tämänkin työn teettää…

Tulossa vielä yhteenveto siitä millainen possu tuostakin rissasta tuli. Klick