Olipa kerran pieni Timo. Timo halusi maastoauton, koska se näytti jännältä ja maastoautot ovat niin hienoja. Maastoautoja on monia erilaisia, mutta Timo erityisesti halusi, että hänen maastoautossaan olisi lehtijousitus ja se näyttäisi Willys Jeepiltä.

Joten mikäs siinä kun vaan tuumasta toimeen ja ennen erästä kesälomaa iski himo ja päätysi sitten Gmaden Sawback ostoskoriin. Kauhea hoppuhan siinä tuli, että ehti sen saada ajoon ennen kesäloman alkua, mutta se valmistui, kuin valmistuikin…

…Tai siis yksi versio siitä valmistui. Ja sitten sitä piti alkaa muuttaa, tehdä parannuksia ja koittaa saada siitä erilainen.

Lopputulos: nyt niitä on kaksi, toinen on alkuperäinen ja omaa edelleen tunnesiteen ja toinen sitten joutui muutoksien kohteeksi..

Crawling joksi tätä lajia kutsutaan on kyllä varsin viekas ja jopa jännittävä pikkuautoilun lajeista. Ajo on tarkkaa ja sillä ei varsinaisesti ole mitään tekemistä kaikkien muiden pikkuautoilumuotojen kanssa. Eli just passeli. Hauskaa on ja naurattaa 🙂11222533_10206838459109684_1163272626892209201_n