Revo

Traxxas Revo on automallina sellainen, jonka olen syystä tai toisesta aina halunnut omistaa. Auto itsessään on varsin mielenkiintoinen jousitusratkaisunsa ansiosta, koska autossa on monsteriksi erikoisesti Laydown iskunvaimentimet ja jotenkin auton jousitus vaan toimii niin mageesti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten sanoin niin pitkään olin sillä kannalla ettei monsteria kehtaa ostaa itselle, mutta kuten olen maininnut niin silloin, kun harrastaa omaa polkua pitkin on harrastus parhaimmillaan. Varsinaisestihan siis olen tietoinen ettei monsterilla oikein voi ajaa radalla eikä se ole parhaimmillaan ajo-ominaisuuksillaankaan, joten uteliaisuus kasvoi liian suureksi. Tällaisilla lähtökohdilla löysi siis tämäkin yksilö tiensä minun valikoimiin. Paljon tunteja pesuun, vähän enemmän kasaamiseen ja hinku tehdä kaikki vaikeasti oli avainpointit tässäkin.

Elektroniikaltaan auto ei ole mikään ihmeellinen. Hobbywing, Radiopost, Spektrum linjalla menee ja osat varastettiin GT8-kalustosta, jossa ne olisivat vain turhan päiten seisoneet talven. 🙂
Auton vaikeasti toteuttamisella tarkoitin sitä, että yhtä paljon kuin halusin tehdä monsterin niin halusin toteuttaa auton mekaanisilla jarruilla. Mikä toi omat haasteensa. Mutta lopputuloksena minulla on monsteri, joka on sähköistetty polttomoottoriauto toteutettuna kytkimellä ja mekaanisilla jarruilla. Voisiko sitä enempää toivoa 🙂

Ja en minä siltikään ymmärrä kyllä monstereita. En todellakaan tiedä missä pitäisi ajella tällaisella möhkäleellä, joka hyppää huonosti ja ajettavuus ei ole kaksinen XD

Lue enemmän projektista täältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA