Outbackin kori alkaa jo pikkuhiljaa hahmottua sellaiseksi mitä olen siitä ajatellut. Se mitä olen ajatellut on ”cheap and fast as possible” mahdollisimman yksinkertainen ja toimiva somistus, jolla toivottavasti saa ulkonäköä ehostettua.

Viime kertaiset maalailut ovat kuivuneet ja nyt vuorossa oli sitten sisustan askartelua. Toki sisusta olisi pitänyt tehdä hienosti (oikein), mutta myönnän että laiskuus voitti. Eli kaupasta niks naks tuollainen lexaninen auton sisusta ja sen jälkeen saksitaan niin kauan kunnes sisusta sopii korin sisään. Eli resepti epämääräiseen lopputulokseen on valmis.

Sain sisustan aika hyvin sopimaan auton sisälle ilman suurempia ongelmia. Sisusta on hieman kapeampi kuin kori itsessään, mutta se täytyy katsoa sisustan maalauksen jälkeen, että tarvitseeko sille lähteä erikseen tekemään jotain.

Kun sisusta on maskauksessa ja odottelee maalailua niin seuraavaksi maalailin hieman korin sisäpuolelta pintoja, jotta kori vähän näyttäisi siltä mitä oikeassa autossa. Oikaisin ja maalasin pensselillä sisäpinnat, koska luotan siihen ettei sitä niin tarkkaan katsota tummennettujen lasien läpi… Kai…
Eihän siitä kaunis tullut mutta parempi kuin blanko valkoinen mitä se oli.

Lopuksi ruuvailin kattotelineen paikalleen. Telinettä ruuvatessa huomasin, jotta halpa hinta näkyy jossain ja yksi telineen jaloista on ”vain” 4mm korkeammalla kuin muut ja korin vääntyminen oli melkoinen jos yritti sellaisenaan ruuvata paikalleen. Ratkaisin asian lisäämällä paksun prikan tassun alle jolloin eroa jäi enää sen verran ettei se näy korin ollessa auton päällä.  Telineeseen kuuluisi valopatteri, mutta jotenkin en ole valojen ystävä, joten jotain ”telttakangasta” tai vastaavaa siihen luultavammin tulee. Aika tämän näyttää..

To Be Continued….