”Tulevaisuuden suunnittelu on parasta viihdettä ja parasta tragediaa on suunnitelmien epäonnistuminen.”

Tämän auton päivityskin alkaa tulla ajankohtaiseksi taas. Vihdoin on päästy muissa projekteissa askeleita eteenpäin.  Ongelma on ollut siinä, että jos kehityssuuntia on monia ja jos niitä yrittää tunkea yhteen projektiin niin umpikuja on varma. Tässä tapauksessa  on juurikin käynyt niin. Kauheasti oli asioita mitä tähänkin alussa halusin, mutta kaiken ajon ja fiilistelyn jälkeen on selkiytynyt se mitä oikeasti tältä autolta haluan.

Joten asiaan…Linjataan mitä minä tähän haluaisin (huom. -isi muoto) tälle kaudelle saada aikaan.

1. Nopeudensäätimen vaihto uuteen Hobbywing Quicrun 80A säätimen (über hieno missä liikaa säädettävää)
2. akun siirto vaihdelaatikon ja etuakselin väliin -> sähköt taka-akselin päälle (vaikka olen kokoajan sanonut että niin en tee)
3. Auton madallus -> lyhyemmät iskunvaimentimet (minua on koko ajan häirinnyt autossa se, se on huomattavasti korkeampi kuin oikea Willys.
4. Servo pitäisi kuulemma nostaa runkopalkkien väliin (kiitos harrastajakollegan perustelujen)
5. Takapuskuri (joku pellinpala mikä on vähän korin alapuolelle ja toiminee rock sliderina ja estää  korin räpättämisen nousuissa -> annoying)
6. Sisälokasuojat
7. Ukkeli A.K.A Kuski

Mahdollisuu kaikkien toteutumiseen = 40%

No niin sitten vain possu pöydälle ja hommiin…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä kohtaa yksinkertaisesti masennun huomatessani, että minulla on työpöydän siivous edessä. Halusin tai en..  Auto kumminkin oli tallessa (ei niin sanottua enää tässä vaiheessa) ja kaikki kilkkeet vastaanotinta lukuunottamatta (lainattu talvikalustoon) oli jopa paikallaan.

Napasin kumminkin korin pois toiveikkaana nopeasta nopeudensäätimen testikäytöstä vain huomatakseni, että innoissani olen johdoista tehnyt nätin pienen kääreen jossa menee virtapuolella vinssin ja nopeudensäätimen johdot samaan sukkaan ja sukka on liimakutsarilla nipussa. Ah Tee kuunolla ja kärsi päivittäessä -> 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joten päädyimme siis ottamaan kaverikuvan vain tänään ….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… ja aloitamme sivoamalla työpöydän…

To Be Continued..